Marijn Dijkmijer

Marijn Dijkmeijer onderzoekt in haar werk de wisselwerking tussen verhalen en realiteit. Haar praktijk omvat video-installaties en grafische technieken zoals etsen. Ze is gefascineerd door de symbiose tussen fictie en werkelijkheid; hoe verhalen onze perceptie van de werkelijkheid beïnvloeden.

Tijdens haar ontwikkeltraject wordt zij begeleid door Julienne Tullemans van jump!-partner De Cacaofabriek in Helmond. 

Meer over Marijn Dijkmijer

Marijn Dijkmijer

Marcel Kranendonk

Marcel Kranendonk heeft een fascinatie voor bewegende lichamen in een gekaderde ruimte. In zijn beroepspraktijk vertaalde dat zich in theaterdecors die hij in opdracht maakte. Nu onderzoekt Marcel met It’s my lijf [werktitel] hoe zijn lijf kan bewegen en transformeren binnen het kader van een cameralens.

Tijdens zijn deelname aan jump! wordt hij begeleid door Merel van den Nieuwenhof, curator bij jump!-partner bij museum Jan Cunen in Oss. 

Meer over Marcel Kranendonk

Marcel Kranendonk

Anoek Mensink

Beeldend kunstenaar Anoek Mensink werkt op locatie. In haar onderzoeksproces laat ze zich inspireren door interacties met een nieuwe omgeving en ontmoetingen met mensen.

Eva Geene en Ron Dirven van jump!-partner Het Van GoghHuis in Zundert zijn de mentoren van Anoek tijdens jump!

Meer over Anoek Mensink

Anoek Mensink

Thijs Segers

Het werk van Thijs Segers is een innige omhelzing met de vergankelijkheid. Hij is 2020 afgestudeerd van de AKI in Enschede. Hij exposeerde onder andere in het Noordbrabants Museum, het Vincent van Goghhuis en Museum Villa Mondriaan. In 2020 ontving hij het HeArtfund-stipendium en in 2021 en 2024 werd hij genomineerd voor de Koninklijke prijs voor vrije Schilderkunst.

Tijdens zijn deelname aan jump! wordt hij net als Anoek Mensink begeleid door Eva Geen en Ron Dirven van het Vincent Van GoghHuis in Zundert. 

 

Meer over Thijs Segers

Thijs Segers

Meer over jump!