Films te zien tijdens het Nederlands Filmfestival
 
De Teledoc Campus Anima van Josefien van Kooten is zaterdag 21 september te zien. Next ondersteunde deze filmm middels een coachingstraject voor de regisseur.
 
Angelo Raaijmakers film A Perfect Night gaat in première op maandag 23 september in het kortfilmblok Achter Gesloten Deuren. Deze kortfilm over de giftige cyclus van emotionele en fysieke mishandeling werd ontwikkeld met onder andere Next-ontwikkelbudget. Angelo produceerde de film in eigen beheer.
 
De Ultrakort animatiefilm COO-RAGE van Alina Milkina is te zien op maandag 23 en dinsdag 24 september te zien. Deze debuutfilm vertelt over een groep ongewenste duiven die hun recht eisen op huisvesting. Alina gebruikte een deel van haar ontwikkelbudget voor deze productie.

Ook Tim Ewalt's korte film Astro beleeft haar première op het NFF. Te zien op dinsdag 24 september


 
Wereldpremière voor FEMME van Nina Noël Raaijmakers
 
De wereldpremière van FEMME van Nina Noël Raaijmakers zal plaatsvinden op Beyond Fest in Los Angeles, VS. Op 5 oktober wordt de film vertoond. Beyond Fest is het grootste genrefilmfestival van de VS. FEMME werd ontwikkeld mede dankzij ontwikkelbudget van Next. Deze investering leidde tot bijdragen van het Nederlands Filmfonds.
 
 
 
 
 

Meer over Next